5-Stjernet feedback fra elever

  Thea Jægerfeldt
                              
   
  Ida Amalie Lykking 
   
   
  Julie Rasmussen 
   
   
 
Anna Bang
 
Camilla Ali Hansen 
 
 
Frederik W. Lund 
 
 
Sakarias Wodka 
 
 
   
 
Pernille Thye 
 
 
Markus Garsdahl 
 
 
Generhverver - anonym 
 
 
 
Hos Want2Drive tog jeg mit kørekort og det kan varmt anbefales. Ebbe er en super god, tålmodig og sjov kørelærer. Jeg var fra starten en meget nervøs bilist, som ikke troede nok på mig selv. Men med Ebbes tålmodlighed og hjælp, så fik han mig overbevist om at jeg sagtens kunne få mit kørekort og blive en god og sikker bilist. I dag fik jeg så mit kørekort, hvilket jeg ikke ville kunne ha' klaret uden Ebbe. 
Tak for alt Ebbe
 
 
Jeg tog mit kørekort hos Want2drive, den bedste køreskole i Roskilde efter min mening. Hvis du leder efter en imødekommende, humoristisk men samtidig seriøs kørelære, så er det Ebbe- altid en god stemning når man kører. I starten troede jeg, at jeg aldrig kunne lære at køre bil , men Ebbe gav mig troen og selvtilliden til at få mit kørekort..Tusind tak for alt!
 
 
 
 
 
Jeg tog kørekort hos Want2Drive (Ebbe) og kan klart anbefale det. Ebbe er en humoristisk, tålmodig, hyggelig og lærerig lærer. han lære sine elever hurtigt at kende og hvor ens usikker sidder er.
Han kæmper for at få et billigt kørekort, og han presser ikke ekstratimer ud af dig end du behøver.
Så stor, stor tak Ebbe, vi ses på vejene!
 
 
 
 
Ebbe er en kørelærer, som forstår sig på sine elever og deres behov. Jeg bad om et billigt kørekort, og det fik jeg. Fik kun de timer jeg behøvede, og bestod i første forsøg. Ebbe lærer ikke bare en at betjene en bil, men at kunne køre godt bil ude i trafikken. Jeg havde et sjovt forløb med at tage kørekort i Ebbe selskab - han er intet mindre end den bedste. Jeg kan derfor varmt anbefale denne køreskole
 
Jeg fik mit kørekort for over 3 uger siden. Jeg bestod teori og kørekort første gang. Jeg var meget nervøs i starten og nægtede at tro, at jeg nogensinde ville lære at køre bil. Jeg synes, det var meget uoverskueligt. Tavlen undervisningen med Søren og så selvvalgt køretid med Ebbe fungerede rigtigt godt. Ebbe var tålmodig og seriøs, men samtidig jokede vi med hinanden, og det gjorde de 1,5 timer køretid sjovt og lærerigt. 
Tak for alt
 
 
 
Rigtig kompetent kørelærer som har styr på tingene! Ebbe er en rigtig venlig person, som er god til mennesker. Der er aldrig kedelige øjeblikke i bilen med Ebbe, grundet hans gode humor! En kørelærer som stærkt kan anbefales. Han er lige hvad der skal til for at få sit kørekort.
 
  
 
  
Der skal lyde en kæmpe tak for et helt igennem fantastisk forløb. Ebbe er en af de mest empatiske og berigende undervisere jeg er stødt på i mit par og trediveårige liv -underholdende, hyggeligt, seriøst og lærerigt må være de bedst beskrivende ord for timerne i skolebilen. Det har været meget befriende at fokus lå på reel undervisning, både i pensum -men bestemt også på god trafiketikette.
Jeg har flere gange tænkt på om man fik "nerver" på, første gang man skulle sidde alene i bilen... og onsdag den 20 april med pappet i hånden kom seriøsiteten i undervisningen til udtryk. Man føler sig "færdigbagt" efter en tur hos Ebbe. Befriende med et seriøst undervisningsforløb uden billige salgstricks som smarte biler og bløde stole til teori.
Stor, stor tak! 
 
Tak til Ebbe som har været en fantastisk kørelære for Jeppe. Som forældre kan jeg varmt anbefale Want 2 drive. Super reel køreskole.
 
 
 
  
 
 
Nu er det efterhånden en lille uge siden jeg fik mit kørekort med hjælp fra Want2Drive - og når jeg ser tilbage er jeg super glad for at jeg valgte lige præcis denne lidt mindre køreskole, frem for en hvilken som helst anden i Roskilde-området. Ebbe er en fantastisk person, både som privatperson lige så vel som når han er kørelærer, hvilket jeg føler virkelig har gjort forløbet med at tage kørekort 100 gange nemmere. Det der helt klart var det fedeste ved Want2Drive var Ebbes evner til at lære mennesker at kende. Fra første gang jeg satte mig ind i bilen fik han mig til at føle mig tryg - samtidig med at det var nogle super hyggelige ture vi kørte rundt og havde. I sidste ende kan jeg ikke sige meget andet end tak for hjælpen Want2Drive, og at jeg stærkt opfordrer alle andre som skal i gang med at tage et kørekort, at vælge Want2Drive!
 
 
Da jeg efter 20 år med kørekort pludselig skulle generhverve det, blev jeg ret rystet. De første tre kørelærere, jeg ringede til, tog ikke telefonen. Men det gjorde Ebbe fra Want2Drive. Han fik mig beroliget, forklarede proceduren med papirarbejdet og fik mig i gang med teorien. Ebbe er meget fleksibel og hjælpsom i forhold til prøver og køretimer. Jeg vidste, at jeg skulle have banket noget "rust" af i forhold til både teori og kørepraksis. Ebbe fik effektivt gjort mig klar til prøverne, som jeg begge bestod i første forsøg.
Ebbe er diskret og forstår den voksne generhververs særlige problemer i forhold til arbejde o.l. Hans rolige, respektfulde og humoristiske facon gør køretimerne til en fornøjelse. Jeg har i hvert fald fået min køreglæde tilbage!
NN, journalist
Want 2 Drive - Kørelærer Ebbe Pedersen - | Teori Algade 64 I (kontor Isafjordvej 40.), 4000 Roskilde  | Tlf.: 21 76 86 22 | ebbeped@msn.com